Vakuum/Sous Vide - OBH Nordica Immersion Sous Vide Pro+ 7975 - 7975
Varenummer: 2927377
7975
7975
7975
7975
7975
7975
7975
7975

OBH Nordica Immersion Sous Vide Pro+ 7975

Sous vide sirkulator, Egnet for kjeler eller beholdere som kan inneholde fra 5- til 20L vann, Temperaturinnstilling 25-90° C, timerfunksjon opptil 72 timer, Vann- og sprutbestandig - IPX-sertifisert, svart.

Lag mat som en profesjonell kokk på ditt eget kjøkken! I lang tid har sous vide-metoden vært brukt på restaurantkjøkken, og i dag finnes det flere sous-vide-apparater som er perfekte til hjemmebruk. Sous vide er en metode som skånsomt tilbereder vakuumpakket mat for å bevare næringsstoffer, mineraler og smak. Immersion Sous Vide Pro + er en sirkulator som tilbereder kjøtt, fisk og grønnsaker til perfeksjon. Immersion Sous Vide Pro+ roterer vannet for en mer presis og konstant temperatur og matlaging. En holder er inkludert for å forbedre vannsirkulasjonen, samt plastkuler for å redusere fordampning.

1 815,00 kr 1 452,00 kr eksl. mva
Gratis frakt (privatkunde)
Bestillingsvare, 10-12 dager til forsendelse
proshop-xmas-gran proshop-xmas-gran

UTVIDET JULERETURRETT FRAM TIL 31. JANUAR 2025

Proshop tilbyr utvidet Juleretur til privatkunder på ordre kjøpt i perioden 1. november til 23. desember 2024. Les betingelsene her.

Immersion Sous Vide Pro+
Cook like a professional chef in your own kitchen! For a long time, the sous vide method has been used in restaurant kitchens, and today there are several sous-vide devices that are perfect for home use. Sous vide is a method that gently cooks vacuum-sealed foods to preserve nutrients, minerals and flavor. Immersion Sous Vide Pro+ is a circulator that cooks meat, fish and vegetables to perfection. Immersion Sous Vide Pro+ rotates the water for more precise and constant temperature control during cooking. The product comes with a holder and plastic balls which form a floating lid to maintain stable water temperature and reduce evaporation. The holder improves water circulation around the food items and can hold up to 4 vacuum-sealed portions at once. For safer use and protection of internal electronics, Immersion Sous Vide Pro + is IPX certified which means it's water- resistant against splashes or spills. You can choose temperatures between 25-90°C (77-194°F)and set the timer up to 72 hours while cooking up to 2 kg (4 lbs) of meat with confidence thanks to its automatic shut-off function . We recommend using it together with one of our vacuum sealers for best results .

Produsent
Varenummer
2927377
Model
7975
Ean
5708642079754
Til produsentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
OBH Nordica Sous Vide Pro+ - immersjonssirkulator
Produkttype
Immersjonssirkulator
Matkapasitet
2 kg
Variabel temperatur
Ja
Automatisk slukking
Ja
Strømforbruk
800 W
Spenning
220 - 240 V / 50 Hz

Generelt

Produkttype
Immersjonssirkulator
Matkapasitet
2 kg
Variabel temperatur
Ja
Automatisk slukking
Ja
Maks temperatur
90 °C
Temperaturområde
Fra 25 °C til 90 °C

Innstillinger, kontroller og indikatorer

Tidtaker
72 timer

Display

Type
Digital

Diverse

Tilpassede standarder
IPX7
Inkludert tilbehør
Bunkerack
Sous vide-kuler

Strømforsyning

Strømforbruk
800 W
Spenning
220 - 240 V / 50 Hz

Ovenstående informasjon/spesifikasjoner er veiledende og kan uten varsel bli endret av produsenten. Det tas forbehold om trykkfeil og illustrerende bilder. Enkelte tekster kan være autogenerert eller maskinoversatt, så derfor kan det forekomme tekster som virker misvisende.